perjantai 8. toukokuuta 2015

Pikaloma

Elossa ollaan, vaikka en olekaan taas saanut aikaiseksi kirjoitella! Mutta mitäpä uutta sitä kuuluisi hmm. Koulussa on nyt pelikurssin jälkeen ollut aika pitkälti pelkkää animoimisen opettelua. Melkoisen työlästä ja hankalaa, vaikkakin mielenkiintoista. Itse olin joskus aikoinaan kiinnostunut 2D-animaatioiden tekemisestä, mutta koskaan ei saanut mitään pidempään kuitenkaan aikaiseksi. hkä nyt sitten 3D:n kanssa onnistuisin paremmin.

Kurssi alkaa olemaan loppusuorallaan ja ensi viikko onkin itsenäistä työskentelyä ja kurssitöiden loppuunhiomista. Itselläni on onneksi ihan hyvä tilanne niiden kanssa, joten kiireen ei pitäisi päästä liikaa yllättämään (viimeisenä iltana paniikissa kaikki loppuun).

Teimme tuossa Vappuna miehen kanssa myös melkoisen äkkilähtömatkan Kroatiaan. Olimme jo pitkään halunneet lähteä reissuun ja nyt sitten päätimme, että nyt lähdetään. Kohteen valinta oli hieman hankalaa, mutta lopulta päädyimme Kroatiaan, sillä se vaikutti mielenkiintoiselta, lämpimältä, kauniilta ja siellä oli kuvattu Game of Thronesia.

Sunnuntaina varasimme lennot ja hotellin ja keskiviikkona jo lensimmekin matkakohteeseen Dubrovnikiin. Täytyy myöntää, että lähtö oli hyvä päätös! Dubrovnik oli kaunis ja mielenkiintoinen kaupunki ja vaikka aikaa ei ollutkaan kuin pari päivää niin kyllä siinä ajassa ehti ihan hyvin katselemaan ympärilleen.


Tuon reissun piti laskea matkakuumetta, mutta huomasin, että se vain nosti sitä entisestään. Mihinhän sitä seuraavaksi matkustaisi? Espanjaan? Ranskaan? Irlantiin? Portugaliin? Niin paljon olisi mielenkiintoisia paikkoja...

Niin ja tosiaan ensi viikon jälkeen alkaisi jo kesätyötkin. Hassua, että eka kouluvuosi alkaa olla jo takana päin.

Tässä hieman matkakuvia:







On noita maalauksia, piirroksia ja luonnoksiakin päässyt kasaantumaan taas. Laitetaan niitä sitten ensikerralla : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti